· 

Start Nieuwe Beginnerscursus

Het is eindelijk zover...

 

Na alweer heel wat jaren geleden....Na heel wat lockdowns achter de rug te hebben....Na een zomer vol met proeflessen...is het moment eindelijk daar...We gaan van start met een geheel nieuwe Beginnerscursus Linedancing.

 

Gedurende de zomermaanden van 2021 hebben we 3 middagen gehad waarin mensen zich konden opgeven om een proefles te volgen om hun eerste stapjes te zetten in de geweldige wereld van Linedancing.

Na diverse campagnes via de diverse Social-media kanalen om een groter bereik te genereren, stroomde de aanmeldingen binnen.

 

We hebben flink wat emails mogen ontvangen en met 19 van deze mensen gaan we daadwerkelijk een start maken......en wel per zondag 5 september 2021.

 

Vanwege de nog geldende maatregelen wegens het Covid19-virus zullen we in eerste instantie beginnen met de groepen. Dit vanwege het maximum aantal mensen wat we op de vloer mogen hebben staan per les.

Dus....er is nog plek voor een aantal nieuwe mensen die met ons dit avontuur aan willen gaan.

Mocht je dus nog mensen in je omgeving weten waarvan je het vermoeden hebt dat zij dit ook wel leuk zouden kunnen vinden, laat het ons zo snel mogelijk weten of....laat ze contact met ons opnemen.

 

Ik denk dat ik namens alle dansers van de WWCD spreek, dat we de nieuwe beginners heel veel succes wensen bij de aanvang van deze geweldige hobby.

 

Ik houd jullie op de hoogte..

 

Commentaren: 0