· 

De befaamde rommelige maanden...

de laatste 3 maanden van het dansseizoen zijn weer aangebroken. En dit betekent weer dat er veel lessen uitvallen wegens de komende feestdagen.

Pasen, Koningsdag, Moederdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Vaderdag....

Vroeger op school was ik blij als deze dagen eraan kwamen. Dat betekende langere weekenden of echt een week vakantie of soms wel 2.

Maar helaas is dat niet meer zo... wel dat we langere weekenden hebben, maar ook dat we door de officiële dagen geen les hebben.

En dat is dan toch weer jammer, vooral als je dan net een dansje hebt gedaan wat eigenlijk niet zo makkelijk is...

Want dan kunnen we dat na die vrije dagen weer helemaal vanaf het begin gaan herhalen.

 

Gelukkig zitten we in een tijd van social media en websites ( als die goed worden bijgehouden...) en kunnen we gelukkig ook thuis oefenen. Tenminste....de filmpjes bekijken, want ook dat helpt al heel erg bij het aanleren van een nieuwe dans.

 

Vanwege de rare periode tot aan het einde van het seizoen, hebben we maar even een kleine agenda op de home-pagina gezet. Zo kan iedereen makkelijk zien of er wel óf geen les is.

Laten we hopen dat iedereen dat dan ook doet en niet dat ik op een officiële feestdag een berichtje krijg via de Whatsapp dat het clubhuis dicht is .....want ja.....dan had maar de agneda in de gaten moeten houden hihihi.

 

Tot snel allemaal.